Reconnective Healing


Wil je ook een Reconnective Healing ervaren?

Reconnective Healing stelt geen diagnose en die hebben we ook niet nodig. Reconnective Healing pakt de oorzaak bij de bron aan en doet niet aan symptoombestrijding. De Healing is pijnloos (sterker nog veel mensen ervaren de behandeling als zeer prettig en rustgevend) en je kunt er lekker bij liggen. Bij Reconnective Healing staat jouw welzijn centraal en wordt de nadruk niet gelegd op fysieke klachten. Hierdoor heb je de garantie dat de healing daar plaats vindt waar het het meest belangrijk is.

Transformeer nu ook jouw leven en maak een afspraak!

Wat doet Reconnective Healing?

Reconnective Healing herstructureert/verbindt opnieuw ons DNA. Dit zorgt ervoor dat ons DNA lichtniveau wordt verhoogd en dat wij een meer samenhangend en harmonisch balans in onze gezondheid ervaren.

Dus Reconnective Healing transformeert ons lichaam , hart en onze geest. En over het algemeen versnelt het onze levensvooruitgang, bijna altijd op manieren die anders onmogelijk lijken. En wonderen gebeuren…..

Zo vertelt een vriendin van mij na de behandeling dat ze niet begrijpt wat er is gebeurd. Ze beschreef dat het leek alsof spanning uit haar knie werd getrokken. Na de behandeling voelde haar knie veel meer ontspannen aan. Een week later zijn al haar klachten verdwenen. En ik heb haar niet eens aangeraakt! Dat is toch fantastisch!

Wat is Reconnective Healing?

(in deze video legt dr. Eric Pearl uit wat Reconnective Healing en Reconnection is. Nederlands ondertiteld)

Om ons heen is een veld aanwezig dat bestaat uit energie, licht en informatie. Dit veld bestaat uit hele kleine (atoom)deeltjes die wij niet kunnen waarnemen met onze zintuigen. Wij zelf bestaan ook uit deze (atoom) deeltjes. Wij en ook de deeltjes om ons heen botsen regelmatig met elkaar. Ze bewegen onafhankelijk of komen samen om een golf te vormen. Of deze deeltjes een vaste vorm aannemen (zoals jouw lichaam) of niet heeft te maken met de snelheid van trilling van deze deeltjes en de resonantie tussen deze deeltjes.

Dit klinkt misschien een beetje eng. Dat is het niet. Mensen kun je zien. De radiogolven die in de lucht om je heen zijn, die kun je niet zien. Mensen hebben een vaste vorm, radiogolven niet. Zo kun je een boom wel zien (vaste vorm) en de wifi golven (frequentie) niet. Of anders gezegd. De frequentie van de mens is lager dan de frequentie van de wifi golven.

En als wij uit hele kleine (atoom)deeltjes bestaan, dan geldt dit ook voor onze DNA. Onze DNA zendt lichtniveaus uit. Deze lichtniveaus kunnen wij met onze zintuigen niet waarnemen. Is het lichtniveau van ons DNA optimaal, dan is ons lichaam ook in een optimaal niveau van gezondheid en balans.

Op het moment dat het DNA niet op een optimaal niveau licht uitzendt, kunnen er onbalansen in ons lichaam ontstaan. Deze onbalansen kunnen op korte of lange termijn voor klachten zorgen.

Waar komt Reconnective Healing vandaan?

De ontdekker van deze methode is dr Eric Pearl. Hij is begonnen als Chiropractor. Gedurende zijn carrière kreeg hij in de gaten dat als hij zijn handen boven de cliënten hield, dat deze genezingen ervaarden. Hij heeft dit verder onderzocht/ontdekt en heeft dit Reconnective Healing genoemd. Hij onderwijst nu wereldwijd Reconnective Healing samen met Jillian Fleer. Ik heb de opleiding tot Reconnective Healing practionair in juni 2018 afgerond.

Meer weten over Reconnective Healing?

Zie hier een Engelstalige video van dr. Eric Pearl. Hier is dr. Eric Pearl te gast bij dr Oz.  Eric legt uit wat Reconnective Healing is en je hoort ervaringen van mensen die een Reconnective Healing hebben ontvangen.

Je kunt natuurlijk ook je vraag stellen of een afspraak maken door mij te bellen op 06-39861448.

Veel liefs Sandra