Privacy verklaring

Inleiding

In deze privacy verklaring lees je alles over de manier waarop jouw persoonsgegevens worden verzameld en hoe daarmee omgegaan wordt. Zo wordt uitgelegd waar jouw gegevens opgeslagen liggen en voor welke doelen jouw gegevens opgeslagen worden. Daarnaast vind je hier ook al jouw rechten met betrekking tot jouw gegevens en hoe je gebruik kunt maken van die rechten. De privacyverklaring kan gewijzigd worden door bijvoorbeeld wetswijzigingen. Het is daarom raadzaam de verklaring periodiek te raadplegen.

Savaro

Je leest nu de privacy verklaring van Savaro. Savaro is een praktijk voor ondersteuning van het zelfgenezend vermogen door Energie Activering. Er zijn situaties waarin jouw gegevens door Savaro verzameld worden. Wij doen dit om onze klanten zo goed mogelijk te helpen en om onze doelstellingen te bereiken. In deze privacyverklaring leggen we uit waarom en op welke manier we jouw persoonsgegevens verwerken.

Doel gegevens

Savaro verzamelt voor een aantal doelen persoonsgegevens. Deze worden hieronder toegelicht.

  • Contact opnemen

Jouw gegevens worden verzameld als jij contact opneemt met Savaro via de website of telefonisch bij het maken van een afspraak. De benodigde gegevens om de diensten aan te kunnen bieden zoals naam, adres, telefoonnummer en e-mail adres worden vastgelegd. De e-mail van Savaro wordt gehost bij MijnDomein. Dit houdt in dat al het mailverkeer tussen jou en Savaro wordt opgeslagen op de servers van MijnDomein.

  • Dossier

Voor administratieve doeleinde en om aan wettelijke eisen te voldoen, worden verstrekte NAW gegevens vastgelegd in het klantdossier. In het dossier wordt ook het intakeformulier, facturen en verslagen van consulten bewaard. Deze gegevens kunnen altijd worden opgevraagd/ingezien. Naast de NAW gegevens op het intakeformulier worden de overige persoonlijke gegevens op het intakeformulier alleen gebruikt voor uitvoering van onze diensten.

  • Analytics

De website van Savaro verzamelt jouw gegevens om de website te verbeteren. Dit gebeurd met Google Analytics. Deze gegevens zijn anoniem en zijn dus niet gebonden aan jouw persoonlijke gegevens. Denk hierbij aan informatie zoals de duur van je website bezoek of de pagina’s die je bezoekt.

  • Werving (marketing)

De website van Savaro maakt gebruik van cookies. We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook wordt gebruik gemaakt van de Facebookpixel op de website. Deze helpt Savaro om leads uit advertenties te verzamelen. Leads worden verzameld in Adpage en mailchimp. Zie voor privacyverklaring omtrent het gebruik van Facebookpixel, Adpage en mailchimp de websites van deze bedrijven.

Alle gegevens worden alleen verwerkt met jouw toestemming, dan wel ter uitvoering van de overeenkomst die we aangaan.

Opslagperiode

Jouw gegevens worden voor langere tijd bewaard door Savaro, maar nooit langer dan nodig is voor het uitvoeren van activiteiten, tenzij we op grond van een wettelijke regeling jouw gegevens langer moeten bewaren.

Beveiliging

De apparaten in gebruik door Savaro zijn uitgerust met actuele beveiligingssoftware, zoals virusscanner en firewall.

Jouw bezoek aan onze website wordt beveiligd door een SSL certificaat. Dit betekent dat jouw verbinding met de website van Savaro privé is. Dit kun je zien aan de adresbalk ‘https’ en het hangslotje.

Jouw rechten

Je hebt het recht om ten alle tijden jouw gegevens op te vragen die bij Savaro vastgelegd en bewaard worden. Dit doe je door een e-mail te sturen naar Savaro. Na telefonische verificatie krijg je een overzicht van jouw gegevens.

Kloppen je gegevens niet? Of zijn je gegevens veranderd? Je hebt het recht om dit te laten rectificeren door Savaro. Dit kun je doen door een e-mail te sturen naar info@savaro.nl met als onderwerp: “rectificeren persoonsgegevens”.

Mocht je gegevens nodig hebben die bij Savaro opgeslagen liggen, in het geval je overstapt naar een andere partij of dienst, dan heb je het recht op overdracht. Hierbij dient Savaro al jouw gegevens over te dragen aan de andere partij. Een verzoek tot overdracht kun je doen door een e-mail te sturen naar info@savaro.nl met als onderwerp: “overdracht persoonsgegevens”.

Wil je niet langer dat jouw gegevens bij Savaro vastgelegd zijn? Dan heb je het recht op het laten wissen van jouw gegevens. Let op. Gegevens die nodig zijn voor administratieve doeleinden worden alleen na verloop van wettelijke bewaartermijnen verwijderd.

Je hebt het recht om een klacht in te dienen bij Autoriteit Persoonsgegevens, als je vindt dat Savaro niet op de juiste manier met jouw gegevens omgaat.

Plichten

Savaro verwerkt persoonsgegevens op grond van een gerechtvaardigd belang, namelijk een commercieel belang. Denk hierbij aan het aanbieden van diensten of producten van Savaro via social marketing. Jouw gegevens zullen nooit verkocht worden aan derden.

Savaro behoudt zich het recht de gegevens te openbaren wanneer dit wettelijk is vereist dan wel wanneer Savaro dit gerechtvaardigd acht om te voldoen aan juridisch verzoek/proces of om de rechten, eigendom of veiligheid van Savaro te beschermen. Daarbij trachten wij altijd jouw recht op privacy zoveel mogelijk te respecteren.

Heb je nog vragen? Neem gerust contact op via het contactformulier op de website of stuur een e-mail naar info@savaro.nl

Savaro is een eenmanszaak van Sandra Ockhuijsen en is gevestigd op:

Louis de Funèsstraat 30

1325 GB Almere

BTWnr: 1798.51.457.B.01

KvK: 69955808